Terveisiä uudelta toimikunnalta!

12.1.2023

                                                                    Hei!

Vuosi 2023 on viimein toimikunnankin puolesta aloitettu oikein urakalla. Kokoustimme viime viikonloppuna ja samalla teimme tälle vuodelle työnjaon, toisin sanoen järjestäydyimme. Puheenjohtajaksi valittiin jo syysvuosikokouksessa Pirita Palomaa, mutta muulle porukalle työt jakautuivat seuraavanlaisesti:

 

Ahokas Laura - sihteeri, tapahtumavastaava

Grozdanic Dino - ensisijainen Parkkuun vastuuhenkilö, nuorisovastaava

Jalonen Eija - tasa-arvovastaava

Kumpulainen Jukka

Lipsanen Sami - tositetarkastaja

Monola Ari - pääasiallinen tositetarkastaja

Niska Miro - tositetarkastaja

Rautiainen Mari - tiedotusvastaava

Shawkat Diana - tapahtumavastaava

Sumiloff Vili - taloudenhoitaja, varapuheenjohtaja

Toukoniemi Maria - jäsenrekisterin hoitaja, Parkkuun toinen vastuuhenkilö

Vartiainen Olavi - nuorisovastaava

Pyöritämme myös osastomme sosiaalista mediaa (Facebook & Instagram) sekä kotisivuja porukalla.

 

Erityisesti haluaisimme kaikkien kiinnittävän huomiota kahteen kohtaan.

Simo Männikkö ei enää jatka Parkkuun vastuuhenkilönä. Jatkossa Parkkuuseen liittyvät yhteydenotot suoraan Dino Grozdanicille, puh. 0449847796.

Antti Kiuru ei jatka toimikunnassa, joten tapahtumavastaavat Diana Shawkat ja Laura Ahokas hoitavat jatkossa esimerkiksi vuosikokouksien ja talvipäivien ilmoittautumiset. Diana puh. 0504422059 ja Laura 0442443209.

 

Mitä muuta? No, kuvalliset esittelyt toimikunnan jäsenistä tulevat someen vielä tämän kevään aikana. Meillä on myös tuleviin 2023 Rovaniemen talvipäiviin liittyvät järjestelyt hyvässä vauhdissa, pyrimme saamaan niistä mainoksen sekä ilmoittautumisohjeet laajalti jakoon vielä tammikuun aikana. Myös kevätvuosikokouksen päivämäärän pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian. Näiden lisäksi päivitämme toimikunnan yhteystiedot nettiin ja toimipaikkoihin.

 

Tämä kirjoitus on ensimmäinen osa uutta käytäntöämme. Haluamme pitää jatkossakin mahdollisimman avoimena, mitä osaston sisällä tapahtuu ja mitä toimikunnassa puuhaillaan, joten tarkoituksena on kertoilla, mitä asioita on milloinkin pinnalla. Näin tietoa saadaan myös tasaisesti jäsenistöllemme.

 

Mukavaa alkanutta vuotta 2023!

Terveisin Pirkanmaan osaston toimikunta