"PIKKUJOULUT" / VIRKISTYSILTA

8.1.2024

PAU PIRKANMAAN OSASTON

"PIKKUJOULUT" / VIRKISTYSILTA

Lempäälän Ideaparkin Viihdekeskuksessa 27.1.2024 klo 15.00-00.00

(baaritiski 22.30 asti).

Paikan päällä pääsee keilaamaan sekä pelaamaan biljardia ja pöytäcurlingia. Meille varatuista saunatiloista löytyy 2 x poreammetta, kylmäallas, sauna, lounge sekä terassi. Tuothan oman uima-asusi ja pyyhkeesi!

Osasto tarjoaa jäsenelle buffetruoat ja kaksi drinkkilippua. Omia juomia tai ruokia tiloihin ei saa tuoda, vaan jos janottaa enemmänkin, niin omakustanteisesti baaritiskiltä lisäjuotavat. Buffetissa tarjolla on siipibuffa ja vegebuffa.

Tilaa on reilusti mutta kuitenkin rajallisesti, ja paikan päälle mahtuu max 75hlö.

Ilmoittautumistahti on nopea, mutta kyllä silti ehtii houkuttelemaan kaveritkin mukaan!

Ilmoittaudu 20.1.2024 mennessä laura.ahokas@posti.com / 044 2443209.

Viihdekeskus sijaitsee Ideaparkin 2. kerroksessa Keskusaukion kohdalla.

Pääsisäänkäynti koko Viihdekeskukseen keskusaukion puolelta. Viihdekeskukseen pääsee myös C-sisäänkäynnin vasemmalta puolella mistä kulku myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

Ideaparkissa on reilusti parkkitilaa autolla saapuville ja auton navigaattoria varten osoite on Ideaparkinkatu 4.

Bussilla saapuville tarjolla on useiden liikennöitsijöiden vuoroja iltamyöhään asti. Mm. linja 50 (Tampere-Lempäälä) kulkee Ideaparkin kautta, ja Valkeakosken, Ideaparkin ja Tampereen välillä liikennöi lisäksi linja 60 päivittäin. Kyseisillä linjoilla hyväksytään Nysse-lippu. Kaikki vuorot eivät aja pitkin Ideaparkinkatua, vaan ohittavat Ideaparkin tietä 130 (Valkeakoskelle vievä tie) pitkin.