PAUN PIRKANMAAN OSASTON TOIMIKUNTA TIEDOTTAA

12.4.2023

- Vuonna 2023 Pirkanmaan osasto maksaa kilometrikulut Verohallinnon linjauksen mukaisesti 0,53€/km. Jos kyydissä on matkustajia, maksetaan lisää 0,04€/km per matkustaja. Kilometrikuluja voi anoa osaston asioissa liikkuva tai osaston kokouksiin ja tapahtumiin osallistuva.

- Osaston jäsen voi anoa PAUn kursseilla käymisen jälkeen niin kutsuttua kurssistipendiä. Stipendiä maksetaan 15euroa per kurssipäivä. PAUn kurssikalenterin löytää PAUn sivuilta. Kurssistipendit anotaan täyttämällä kulukorvauslomake. Lomake löytyy PAUn Pirkanmaan osaston sivuilta. Lomakkeen voi palauttaa tulostettuna versiona tai sähköisesti toimikunnan taloudenhoitajalle.

- Kun anot kuluja osastolta, kulukorvauslomakkeet tulisi toimittaa taloudenhoitajalle viimeistään kuukausi tapahtuman jälkeen, ja joulukuussa ennen vuodenvaihdetta. Tämä helpottaa taloudenhoitajan ja tilitoimiston työtä.

- Puuttuuko sinulta PAUn kalenteri tälle vuodelle? Ota yhteyttä Sami Lipsaseen (sami.lipsanen@punamusta.com tai puh. 040 1711347). Kalenteri on monipuolisesti kätevä, koska löydät sieltä mm. valtakunnallisen tason PAUn toimijoiden yhteystietoja ja tietoja PAUn jäsenyydestä.