Mihis me nyt mennään? No PAUn Talvipäiville tietenkin!

25.1.2024

PAUn XVIII Talvipäivät järjestetään 16.-17.maaliskuuta Joensuussa. Etäisyyden vuoksi lähdemme Joensuuhun jo edellisenä päivänä eli perjantaina 15.3. Tampereelta klo 18.00.Ohjelmassa:

Lauantaina perinteinen messuosasto kokoustilojen aulassa klo 9-14.

Talvipäivien avajaiset Kimmelin kokoustiloissa klo 10.30-13.00.

Jakelun, käsittelyn ja toimihenkilöiden ammattiryhmät sekä eläkeläisten tilaisuus klo 14-17. Illallinen ja iltajuhla on klo 19-20, jonka jälkeen on palkintojenjako.

Sunnuntaiaamuna työehtoklinikka klo 9.30-12.30, paikalla PAUn toimitsijat.


Lauantaina on myös vapaa-ajan lajeja, tällä kertaa keilailu, darts ja biljardi. Kilpasarjojen ulkopuolellakin on mahdollista keilata ja pelata biljardia tai snookeria. Kilpailuja järjestetään keilauksessa ja dartsissa, molemmissa lajeissa miehet ja naiset omina sarjoina.


Lauantaina on mahdollisuus tutustua Joensuun taidepuutarha Botaniaan. Tutustumiset lauantaina 16.3 klo 15 ja klo 16. Botaniaan järjestetään kuljetus Kimmelistä. Ennakkoon ilmoittautuneille tutustuminen on maksuton, muuten käyntimaksu on 15 € /hlö. Ilmoittautuminen on sitova.  


Pirkanmaan osasto kustantaa mukaan lähtevälle jäsenelle matkat ja puolet hotellikustannuksista. Kaikki haluamansa ruokailut ja toisen puolikkaan hotellikustannuksista jäsen maksaa itse. Yövymme Original Sokos Hotel Kimmelissä.


Standard-huone 1 henkilölle 110€/vrk

Standard-huone 2 henkilölle 120€/vrk

(lisävuode +25€/vrk/hlö)


Ruokailuista ja matkoista tiedotetaan myöhemmin, seuraathan kotisivujamme sekä osaston Facebook-sivua.


Sitovat ilmoittautumiset 19.helmikuuta mennessä Lauralle laura.ahokas@posti.com. Kerro ilmoittautuessasi valitsemasi huone, mahdollinen huonekaveri, haluamasi ruokailut sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot. Maksuohjeet ilmoitetaan myöhemmin.