Syystalkoot Parkkuussa

Pian on taas aika laittaa Parkkuu talviunille, ja

siihen kaivattaisiin apua!

 

Talkoot ovat aiemmin menneet vanhalla kaavalla, että käydään yhtenä päivänä urakoimassa. Meillä olisi kuitenkin nyt uusi idea.

Tämän vuoden syystalkoissa on mahdollisuus yöpyä Parkkuussa koko viikonloppu! Ajankohtana on 13.-15.10.2023. Perjantaina saa jo saapua, eikä silloin tarvitse koko illaksi työhanskoja vetäistä käteen, vaan ehtii myös rauhassa palautua arjesta. Sauna lämpiää kyllä halukkaille. Talkoillaan sitten lauantaina ahkerasti! Ja kun on hiki hatussa saatu hommat tehtyä, sauna lämpiää ja pidetään talkoopäättäjäiset. Sunnuntaina sitten enää viimeiset siistimiset, omat tavarat kasaan ja jätetään Parkkuu valmistautumaan talveen.

Jos yöpyminen ei kiinnosta, talkoisiin voi tietenkin osallistua vain päiväkseltään lauantaina.

Tarjoamme majoituksen niin monelle talkoolaiselle kuin vuodepaikkoja riittää, ruoat paikan päällä kaikille, ja autoileville maksetaan kilometrikorvaus.

Ilmoittaudu talkoisiin tapahtumavastaava Lauralle laura.ahokas@posti.com 8.10.2023 mennessä. Ilmoita samalla oletko halukas yöpymään, onko sinulla toinen talkoolainen valittuna huonetoveriksi, ja mahdollinen erityisruokavalio joka pitää huomioida.