Syysvuosikokous oli menestys.

3.10.2022

Kiitos kaikille eiliseen syysvuosikokoukseen osallistuneille! 

Olemme toimikuntana iloisia, että näimme teitä jäseniä niin runsaasti paikalla.

Kokouksessa valittiin uusi toimikunta vuodelle 2023. Toimikunnan puheenjohtana jatkaa Pirita Palomaa. Varsinaisiksi jäseniksi toimikuntaan valittiin Laura Mäkinen, Vili Sumiloff, Maria Toukoniemi, Mari Rautiainen, Ari Monola, Eija Jalonen, Diana Shawkat, Olavi Vartiainen ja Dino Grozdanic. Varajäseniksi valittiin Jukka Kumpulainen, Leo Harra, Sami Lipsanen ja Miro Niska. Kokouksessa päätettiin myös perustaa nuorisojaosto Pirkanmaalle. Siitä kuulemme varmasti lisää kevätvuosikokouksessa, kun tulevat nuorisovastaavamme pääsevät ensi vuonna vauhtiin.

Tilitoimistonamme jatkaa Tilkon Oy. Tilintarkastajaksi valittiin Arto Korpi (Tilintarkastus Arto Korpi Ky), ja varatilintarkastajaksi Satu Sullanmaa (Näsitarkastus Oy).

Toimikunta esitteli jäsenistölle Parkkuun metsän tilannetta. Metsää olisi nyt hyvä hetki kaataa jonkin verran, kun puut ovat vielä terveitä ja näin ollen myyntikelpoisia, ja hakkuut olisivat joka tapauksessa muutaman vuoden päästä ajankohtaisia. Hakkuut hoidettaisiin vuokrakauden ulkopuolella, ja ne eivät vaikuta mökeistä näkyviin maisemiin, koska puita kaadettaisiin ajotien varrelta ja kumpareen takaa. Voittoa tästä metsän kaatamisesta osastolle tulisi yli 20 000€, ja se olisi suunniteltu käytettävän kokonaisuudessaan kaikkiin Parkkuussa tapahtuviin kunnostuksiin ja kuluihin. Paikalla ollut jäsenistö hyväksyi ehdotuksen.

Kokouksessa käsiteltiin myös ikävämpiäkin asioita, kun puhuimme vuosien 2020-2021 toimikunnan puheenjohtajan/taloudenhoitajan erottamisesta liittyen tiliepäselvyyksiin, joihin ei vieläkään ole saatu selvyyttä useista pyynnöistä ja poliisitutkinnasta huolimatta. Erottamisaihe jakoi mielipiteitä, joten kokousväki, lukuunottamatta eläkeläisjäseniä, äänesti aiheesta. Äänin 23-7 päätettiin odottaa poliisitutkinnan valmistumista, ennen kuin otetaan mahdolliset toimenpiteet osaston sisällä uudelleen puheeksi. Jos poliisitutkinta saadaan valmiiksi ennen kevätvuosikokousta, pidetään ylimääräinen yleinen kokous.

Pääluottamusmies Leo Harra ehti myös pitää oman ajankohtaiskatsauksen mitä alueella nyt tapahtuu, ja erityisesti muistutti taukojen pitämisestä.

Kokous oli aiemmasta perinteestä poikkeava, koska kokousaika oli enemmän iltapainotteisempi, kutsu lähetettiin kaikille kotiin ja ruokailu kattoi kaksi vapaavalintaista ruokajuomaa. Saimme sunnuntaina näistä jo kaikenlaista palautetta, mutta mielellämme kuulisimme lisää! Mitä piditte eilisestä kokouksesta? Miellyttikö paikka, aika, postitse saapunut kutsu, mikä? Laittakaa vastausta alla löytyvällä lomakkeella. Jokainen vastaus on tärkeä.