PAUn XXVII Talvipäivät Rovaniemellä 1.-2.4.2023

26.1.2023

PAUn XXVII Talvipäivät pidetään Rovaniemellä 1.-2.4.2023. Talvipäivien pääpaikkana on Santa's Hotel Santa Claus, jossa järjestetään talvipäivien avajaiset, ammattiryhmien kokoukset, iltajuhla ja sunnuntaiaamun työehtoklinikka. Hotellissa on perinteiseen tapaan myös Talvipäivien messuosasto. Iltajuhlan menomusiikista vastaa The Bilebändi.

Talvipäivävieraille järjestetään bussikuljetukset Rovaniemellä rautatieasemalta ja lentoasemalta majoitukseen. Lauantaina kuljetusta reitillä Rovaniemen keskusta-Santa-Sport-Napapiirin pajakylä. Tarvittaessa bussi kiertää Ounasvaaran hiihto- ja laskettelukeskuksen kautta, jossa pääsee hiihtämään keväthangille tai laskettelemaan.

Santa-Sportissa järjestetään perinteinen keilailuturnaus, jonne ilmoittautumiset 22.2.2023 mennessä. Siellä on myös mahdollisuus harrastaa omalla kustannuksella muita aktiviteetteja mm. kylpylä, läskipyöräilyä tai vain lumisilla luontopoluilla kävelyä. Santa Sportin tarjoamia palveluja voi bongata osoitteesta www.santasport.fi.


Napapiiriltä löytyy ”postitontun opastuksella” mm. Joulupukin postikonttori, Joulupukin kammari ja muuta mukavaa. Taiteesta, historiasta tai tieteestä kiinnostuneelle on tarjolla kulttuuripassi Rovaniemen taidemuseo Korundissa. Arktisessa keskuksessa ja tiedekeskus Pilkkeessä on mahdollista vierailla kulttuuripassilla. Kulttuuripassi tarjolla ennakkoilmoittautuneille 22.2.2023 mennessä. Kohteisiin käy myös oma museokortti.


PAU Pirkanmaan osaston majoitus järjestetään suoraan tapahtumien ytimessä eli Santa's Hotel Santa Clausissa. Huoneita on myös yksinmajoittuville. Pirkanmaan osasto maksaa jäseniensä hotellihuoneet, mutta kukin talvipäiville osallistuva jäsen kustantaa itse matkakulunsa ja ruokailunsa. Jos kuitenkin haluat oman huoneen, osasto veloittaa omavastuuta 40euroa. Maksuohjeet omavastuusta saat ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostitse.

Talvipäivien buffetruokailuista ja hinnoista tulossa lisää infoa. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdollisista erikoisruokavalioista ja allergioista.


Sitovat ilmoittautumiset 26.2.2023 mennessä! Ilmoittautumisia ottaa vastaan tapahtumavastaava Laura Ahokas sähköpostitse laura.i.makinen@posti.com. Ilmoita samalla mahdollinen haluamasi huonetoveri. Jos sinulla ei ole huonetoveritoivetta etkä pyydä omaa huonetta, sijoitamme sinut toisen osastomme jäsenen kanssa samaan huoneeseen.


Rovaniemen talvipäivien yhteyshenkilöt:

Jyrki Sutinen, 050 3011 264 / 040 776 2176, jyrki.sutinen@posti.com

Jarmo Tuominen, 040 315 4401, jarmo.tuominen@pau.fi