Kiinnostaisiko puuhastella Tammerpostin parissa?

23.8.2023

Tämä on historiallinen vuosi Tammerpostin kanssa, kun olemme vailla päätoimittajaa. Työstämme loppuvuodesta yhden numeron toimikunnan voimin, mutta ensi vuodelle kaipaamme uutta ratkaisua. Päätoimittajaa haemme edelleen, mutta jos häntä ei löydy, haluaisimme perustaa lehteä varten oman työryhmän.

Toivomme työryhmään löytyvän väkeä osastostamme monipuolisesti, toimikunnan ulkopuoleltakin. Myös eläkeläiset ovat tervetulleita! Aikomuksenamme on myös avata joka lehteen vieraskynä-palstat, jonne toivomme kirjoituksia ja näkemyksiä esimerkiksi postityön nykyisistä ja menneistä käänteistä Pirkanmaalta. Ja tottakai, jos päätoimittaja löytyy, annamme hänelle taas arvoisensa päätäntävallan siitä, mitä lehteen tulee.

Jos olet siis yhtään kiinnostunut puuhastelemaan tämmöisessä projektissa, ota rohkeasti yhteyttä tiedotusvastaavaan Mari Rautiaiseen mari.rautiainen@posti.com 11.12.2023 mennessä. Ei ole mitään kiinteää työmäärää suunniteltuna, mutta toivomme tottakai aktiivisuutta.

Työryhmän palkkiobudjetti hyväksytetään tulevassa syysvuosikokouksessa. Vieraskynäilijöillekin on pieni kirjoituspalkkio tiedossa.